Женената 9 пъти актриса Еда Едже отменя сватбата си?

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zhenenata-9-pati-aktrisa-eda-edzhe-otmenya-svatbata-si/53222 LifeZone.bg
Женената 9 пъти актриса Еда Едже отменя сватбата си?

Турската актриса Еда Едже отменя сватбата си

Новината отново обиколи турските издания и предизвика брожение сред феновете й. Според клюката турската знаменитост е отминали венчавката с гаджето си, баскетболиста Бурахан Тунджер.

Фейк новина обаче се оказа горещата клюка.Според първата новина двойката ще каже заветното „да“ на 8 юни. Оказа се, че не сватбата, а датата на церемонията е променена и има нова дата. И тя е 20 юни, като двамата ще се врекат във вярност на брега на Босфора, в луксозно заведение.

Еда Едже е минала цели девет пъти, но само на екран. Тя е избрала булчинска рокля от чуждестранна марка, на която ще се барне на сватбеното си тържество.

Питана преди време кога мисли да мине под венчило, блондинката винаги казваше:

„Вие сте като майка ми, която постоянно ме пита кога ще се омъжа. Но бракът има нужда от време. А е и работа на съдбата. Иначе на екран, в сериалите, съм се омъжвала цели 9 пъти, дори един път имах и дете“, шеговито отговаряла турската знаменитост.

През миналата година звездата от „Опасно изкушение“ и нейния любим си купиха каравана, за която броиха милион турски лири. Тя бе конструирана по техните изрични изисквания, направена с материали от чужбина.С покупката й те заявиха, че това е първата стъпка към съвместния им живот.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.