Жените в живота на Матю Пери: Каква е истината за връзката с Джулия Робъртс

Той се прославя като мъдрия и безнадеждно романтичен Чандлър Бинг от "Приятели"

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zhenite-v-zhivota-na-matyu-peri-kakva-e-istinata-za-vrazkata-s-dzhuliya-robarts/120062 LifeZone.bg
Жените в живота на Матю Пери: Каква е истината за връзката с Джулия Робъртс

Той се прославя като мъдрия и безнадеждно романтичен Чандлър Бинг от "Приятели"

 Далеч от светлината на прожекторите животът на Матю Пери е дълбоко повлиян от всепоглъщащата му зависимост към алкохола и опиоидите, която се отразява на способността му да намери любов и да се установи.

53-годишният актьор разкрива, че търси партньорка, която да го подкрепя, след като е преодолял 30-годишната си битка с пристрастяването и е бил "изгорен" от жени, които са искали само парите му.

След като 53-годишната звезда разкри, че е изоставил Джулия Робъртс, изданието Femail прави списък на обречените му връзки - от млада студентка по мода до годеницата, която "не можа да го спаси

Актьорът от "Приятели" призна, че алкохолизмът му е повлиял на романтичните му връзки

През 90-те години на миналия век събирал афери с най-бляскавите водещи дами на Холивуд 

Но пристрастяването на Матю му попречи да се среща с някого повече от шест години  

Среща се с Джулия Робъртс в продължение на една година от 1995 до 1996 г. В откъс, споделен с The Times преди излизането на книгата му "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо", той разкрива, че е саботирал връзката, като я е "изоставил", преди тя да го напусне.

Тъй като пристрастяването му към алкохола и опиоидите завладява всички аспекти на живота му, актьорът прелита от роман на роман, без да може да се установи с никого за дълго.

Следват множество краткотрайни романси със звезди като Нийв Кембъл, Хедър Греъм и звездата от "Спасители на плажа" Ясмин Блит, които довеждат до противоречива двугодишна връзка със студентката по мода Рейчъл Дън, която е с 14 години по-млада от него. 

Най-дългата връзка на Пери е със звездата от "Момичетата на подмазвача" Лизи Каплан, продължила от 2006 до 2012 г., след което той остава предимно встрани от светлината на прожекторите и според съобщенията е спазвал целибат в продължение на почти половин десетилетие.

Изглеждаше, че Матю най-накрая е намерил любовта през 2020 г., когато предложи брак на приятелката си от две години, литературния агент Моли Хъртвиц, но двойката се раздели година по-късно, през 2021 г.

Източник: dailymail.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.