Златка му разказала играта: Георги Валентинов потресен от бг жените!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zlatka-mu-razkazala-igrata-georgi-valentinov-potresen-ot-bg-zhenite/121582 LifeZone.bg
Златка му разказала играта: Георги Валентинов потресен от бг жените!

Георги Валентинов спечели титла като ММА боец две години, след като не бе стъпвал на ринга

Изненадващо Русата Златка скочи в негова защита, понеже той отнесе як хейт от сънародниците си. Плеймейтката го бранеше като разярена тигрица и обяви обвинителите му за „жалки и злобни душички“, които не са направили нищо, освен да завиждат.

Настоящата булка на Карен Хачатрян буквално изуми с реакцията си. Знаем, че тя бе годеница на Георги Валентинов, но го подмени с Благо Джизъса, като му роди син. Благо и Георги бяха приятели, но заради това предателство го развалиха. После отново се прегърнаха, след като бяха заедно в „Сървайвър“.

„Не ме топли защитата на Златка. Така лекува гузната си съвест. Аз й предложих брак, дадох й сърцето си, бях готов да влезна в огъня за нея, а тя зад гърба ми скочила в леглото на Благо. Отвратен съм от българските жени“, заяви ММА боецът.

Той е решен да си търси жена от Филипините. Негов приятел работел на кораб, пътувал дотам и му казал, че тамошните жени били свестни, и много искали да се омъжат за чужденец.

„Смятам, че ще направя така“, решен е Валентинов.

Източник: Хотарена

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.