10 силни признака за химията между двама души

298
10 силни признака за химията между двама души

Химията не може да бъде насилена. Тя е естествена, неоспорима връзка между двама души. Връзка, която всички желаят, но много малко наистина намират. Взаимната химия е една от най-добрите основи за започване на връзка.

Ако изпитваш такова привличане към някой и вярваш, че има нещо повече, ще има някои силни знаци, които няма как да пропуснеш:

Очарование

Чувствате се привлечени един към друг без видима причина. Може да сте разменили само няколко думи, и едва да се познавате, но има едно познато чувство, което е винаги там. Все едно се познавате отдавна. Все едно е някаква вибрация във въздуха между двама ви, и макар да не може да се види, се усеща. Тя ви дърпа един към друг.

Очите никога не лъжат

Не можете да свалите очи един от друг. Гледате се постоянно и погледите ви се срещат. А когато това се случи отмествате очи и се правите, че нищо не е станало.

Усмивката ти те издава

Няма по-добро доказателство за химията между двама души, от усмивката. Всеки път щом срещнеш обекта на желанията си, се усмихваш. Правиш го с цялото си сърце и душа, а не само с лицето си. Странно е как някой, който на практика е непознат, може да направи деня ти по-светъл, това е силата на химията.

Говорите на един и същи език

Езика на любовта. Все едно сте намерили частица от себе си в някой друг. За каквото и да говорите се разбирате без много обяснения. Довършвате мислите си и имате сходни гледни точки.

Не ви пречи тишината

Дори да сте в ситуация, която не изисква говорене, се чувствате удобно един с друг. Няма нужда да се насилвате, ако не ви се говори. Тишината между вас, не е странна. И дори да не казвате нищо, усещате присъствието на другия, а това носи и на двама ви мир и радост.

Пеперудите в стомаха ти полудяват

Всеки път когато знаеш, че ще се видите, се вълнуваш. Но е хубаво вълнение, защото  нямаш търпение да видиш човека, който много харесваш. Това очакване прави пеперудите в корема ти да изглеждат като слонове. И щом се срещнете, сърцата и на двама ви започват да бият толкова силно, че почти можете да ги чуете.

Езика на тялото казва всичко

Когато погледнете очите на другия достатъчно близо, ще забележите че зениците му са разширени. Според учените, това се случва когато си в близост до човека, който харесваш и си много развълнувана да видиш. Признаци като изчервяване, дълбоко поемане на въздух, облизване на устните, накланяне към другия, показват колко е силна химията между двама човека.

Закачате се

Закачате се без причина. Просто искате да провокирате реакция у другия и да видите как реагират в някои ситуации. Нямаш намерение да обидиш или да накараш другия да се чувства зле.

Времето е относително понятие

Всеки път когато сте заедно, губите представа за времето. Пет часа ви се струват като пет минути. Времето минава толкова бързо, но знаете какво казват – времето лети, когато се забавляваш и си точния човек.

Неизбежното сексуално напрежение помежду ви

Химията, която споделяте прави всяка ситуация напрегната. Чувствате се привлечени един към друг във всяко отношение, включително и сексуално. Шегите ви са пълни със сексуални намеци, телата ви са изпълнени със сексуално напрежение, което само чака да бъде освободено.

Физическото и сексуално напрежение със сигурност не са най-важните признаци на химията, но са също толкова важни като останалите. Най-добрия вид химия е тази, която включва части от тялото, душата и умът ти, и с тях ще откриете че сте с една стъпка по-близо към намирането на човека, с който ще прекарате живота си.