Ако искате да подкрепите Вселената, елиминирайте тези 7 разрушителни действия

https://lifezone.bg/vdahnovenie/ako-iskate-da-podkrepite-vselenata-eliminirayte-tezi-7-razrushitelni-deystviya/44339 LifeZone.bg
Ако искате да подкрепите Вселената, елиминирайте тези 7 разрушителни действия
Ако искате да подкрепите Вселената, елиминирайте тези 7 разрушителни действия

Непрекъснато взимаме и даваме енергия. Човешкото тяло е в постоянен енергиен обмен с Вселената. Ето защо е важно да ценим и използваме правилно този важен ресурс.

Ако искате да подкрепите Вселената, елиминирайте тези 7 разрушителни действия:

  1. Обезценяване на действията на другите

Когато не показваме благодарност, всъщност обезценяваме жестовете на  другите към нас. Непрекъснато критикуваме и осъждаме, незабелязвайки всички хубави неща, които получаваме. Това на първо ни лишава от щастие, а на второ – влияе негативно на енергията ни.

  1. Обезценяваме себе си

Важно е не само да оценяваме другите, но и себе си. Трябва да вярваме в своите възможности, дори да правим грешки и да се проваляме. Когато сами се потискаме и лишаваме от възможности, никога няма да култивираме положителна енергия.

  1. Страхуваме се да бъдем себе си

Влизаме в чужда „кожа”, играем роли, крием истинската си същност. По този начин единствено блокираме енергията си. Освен това се обграждаме с неправилните хора. Всичко това ни отдалечава от правилния път.

  1. Изпитваме гняв към родителите си

Всеки човек греши и да бъдеш добър родител не е никак лесно. Разбираме го едва когато самите ние станем родители. Важното е да си прощаваме и да гледаме напред.

Ако обвиняваме родителите си за това, че не са ни дали повече, тръгваме в погрешна посока и трупаме негодувание.

  1. Опитваме се да променим хората около нас

Това е невъзможно и го разбираме по трудния начин. Можем единствено да бъдем добър пример за тях със собствените си действия.

  1. Не се развиваме

За да култивираме положителна енергия, трябва да се стремим към непрекъснат растеж. Хубаво е да се учим ежедневно, да усвояваме нови знания, да се доближаваме до мечтите и целите си. Така и Вселената ще ни помогне.

  1. Не обръщаме внимание на здравето си

За да бъдем позитивни и да живеем в мир със себе си, трябва да обръщаме внимание на здравето си.

Ако искате да подкрепите Вселената, елиминирайте тези 7 разрушителни действия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.