Акo нeщo трябва да сe случи, тo щe сe случи. В тoчнoтo врeмe, на тoчнoтo мястo, с правилния чoвeк и пoради правилната причина

https://lifezone.bg/vdahnovenie/ako-neshto-tryabva-da-se-sluchi-to-shte-se-sluchi-v-tochnoto-vreme-na-tochnoto-myasto-s-pravilniya-chovek-i-poradi-pravilnata-prichina/44310 LifeZone.bg
Акo нeщo трябва да сe случи, тo щe сe случи. В тoчнoтo врeмe, на тoчнoтo мястo, с правилния чoвeк и пoради правилната причина
Ако той наистина е вашата съдба, тези неща няма да го изплашат

Всичко в живота е толкова непредсказуемо. Една седмица може да сте на върха на света – всичко върви чудесно и следващото нещо, което се случва е съвсем неочаквано и всичко се променя.

Независимо какво мислите, че ви очаква, има вероятност напълно да сбъркате. Това може да звучи толкова страшно, примирявайки се, че животът не може да бъде контролиран и всичко може да се промени за минута.

Въпреки че може да ви звучи така, осъзнаването, че имате много малък контрол върху бъдещето си, не е отрицателен начин на гледане на живота. Само защото животът ви вероятно няма да се случи точно по начина, по който сте го предвидили в главата си, не означава, че животът ви няма да се окаже прекрасен и не означава, че не трябва да спирате да се опитвате да се подобрявате всеки ден.

Истината е, че плановете ви за бъдещето могат да се променят, вашите мнения и идеи могат да се развият и може да се сблъскате с неизбежни, променящи живота обстоятелства, които ще разтърсят целия ви свят.

Това може да звучи невероятно страшно, защото е, но в края на деня не можем да контролираме бъдещето си напълно, можем да го контролираме само до известна степен – и това е простата реалност.

Преди година може би имах доста ясна представа за това как съм искала да изглежда животът ми и какво искам да постигна. Но онези идеи и фантазии, които имах за себе си преди година, не станаха реалност.

Пораснах и станах личност, човек, който е толкова различен от човека, към когото се стремях да бъда преди година. На всичкото отгоре плановете и целите ми бяха преосмислени и реконструирани.

Разбрах какво е наистина важно за мен в момента, на какъв етап съм в живота си и върху какво искам да работя, за да постигна бъдещето, което искам, сега, когато пораснах още повече.

Напълно се развих и израснах като човек и всичко, което исках преди година, се промени заедно с мен, точно това се случи. Но въпреки че нещата не се оказаха точно както се надявах, все пак съм щастлива.

Щастлива съм, защото когато погледна назад осъзнавам, че не бих искала всичко да се окаже точно така, както го бях планирала в главата ми. Тези идеи и планове бяха идеални за човека, който бях тогава, а не сега.

За тази една година разбрах, че вече не бива да бързам и да си правя планове. Защото ако нещо трябва да се случи, то ще се случи. И то ще се случи в точното време, на точното място, с правилния човек и поради правилната причина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.