Джулиана Гани пробива в чалгатa: Снима първия си клип

Силиконката влиза в музикалния бранш

https://lifezone.bg/vdahnovenie/dzhuliana-gani-probiva-v-chalgata-snima-parviya-si-klip/137367 LifeZone.bg
Джулиана Гани пробива в чалгатa: Снима първия си клип

Силиконката влиза в музикалния бранш

Носителката на редица титли за красота Джулиана Гани се е отдала на нова професия. Тя е решила да става певица. Сподели кадър от заснемането на видео клипа.,

„Очаквайте първия ми музикален проект. Може ли да познаете колко визии сменям?“, попита тя последователите си.

На снимките Джулката позира в златист тоалет. Не може да се отрече, че е изключително секси.  Снимката веднага грабна мъжката аудитория. Облякла изрязан потник и къса пола, над главата й вали дъжд и цялата е мокра. Фенове се обзалагат, че в клипа има голи кадри.

Гани издаде пикантната подробност, че песента е дуетна. Това не е първата й музикална изява, в биографията й има вече записани няколко други музикални проекта. Тя свири на пиано от малка и завършва музикалното училище със същата специалност. През 2019 година Джулиана участва и в "Маскираният певец".

Тази година я гледахме на сцената на обичаното риалити “Като две капки вода“, което я направи по-разпознаваема за аудиторията и умножи феновете й. Малко след това направи дебют като диджей в столична дискотека. Феновете й се умножиха стоктратно. Но има участник, който много й завиждал. Тя не посочва името му директно, но пък се подразбира, че става въпрос за певицата Мария.

Последователите й и пожелават късмет в новото начинание.

Източник: plovdiv24.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.