Иво Димчев плати на двама души от публиката си, за да имитират се*с на сцената чисто го*и

Изпълнителят тръгва на турне с провокативното си представление „БеГе РаЗ ДвА ТрИ“, което е забранено за лица под 18 години

https://lifezone.bg/vdahnovenie/ivo-dimchev-plati-na-dvama-dushi-ot-publikata-si-za-da-imitirat-ses-na-scenata-chisto-goi-2/53810 LifeZone.bg
Иво Димчев плати на двама души от публиката си, за да имитират се*с на сцената чисто го*и

Изпълнителят тръгва на турне с провокативното си представление „БеГе РаЗ ДвА ТрИ“, което е забранено за лица под 18 години

"БеГе РаЗ ДвА ТрИ" е името на новия концерт-спектакъл на Иво Димчев, който имаше премиера преди седмица в клуб Строежа.

 

"Шоуто е с лековит характер. В него има любими откъси от моите спектакли "Som Faves", "Лили Хендел", "P project", "Facebok theatre", "I-cure", "Selfie concert", "In Hell with Jesus" и "Avoiding Delifeath", които съм имал удоволствието да играя по целия свят през последните 15 години. Включил съм и избрани текстове от книгата ми "Лирика и Педератуси". И разбира съм подбрал най-доброто от моите български, английски и руски песни", споделя артистът.

 

Любопитното е, че за първи път негов спектакъл е изцяло на български език. Представлението е забранено за лица под 18 г. Някои от песните му ще изпълни в компанията на поне трима зрители, които ще си правят селфи видеа с него, препратка към много популярния му в чужбина "Селфи концерт". На сцената ще звучат избраните му хитове "Баница", "Водка", "Леден дъжд", "Пушкин", "Момина свиня", "Старост нерадост", "Еротик стар" и "Шкембе чорба".

 

Провокацията е заложена и в новото шоу на популярния изпълнител. Двама от зрителите имат възможност да изкарат по 200 лв. за 3 минути, ако чисто голи се преструват, че правят любов, докато Иво пее хита си "Водка". Тази сцена Димчев заема от неговия спектакъл "P Project" от 2012 г., в който той плаща на хора от публиката да извършват различни действия: да пишат поезия, да танцуват хип-хоп, да пишат критики, да се целуват и да се преструват, че правят любов.

 

Зрителите, които гледат "БеГе РаЗ ДвА ТрИ", ще трябва да гласуват с вдигане на ръка и да разрешат определени дилеми, които музикантът отправя към тях, като: Изберете с кого да правите любов - с Путин или с Далай Лама?; Кое е по-добре, да си щастлив, богат или гениален?; По-добре ли е да си ядосан или самотен?; Кое е по-добре - да умреш във война или да умреш от Covid-19?; Бихте ли променили за добро ДНК-то на новороденото си бебе?; Богат в Русия или известен в Китай?

 

Турнето на "БеГе РаЗ ДвА ТрИ" ще акостира на 24 март в Пловдив в "Bee Bop cafe", на 25 март е в "Underground Lodge" в Дупница, на 2 април ще се играе в Топлоцентрала в София, на 11 април ще е във ФКЦ-Варна, на 12 април гостува в клуб "Модерен театър" - Бургас и на 17 април ще се играе в театър "Сълза и Смях" в София.

 

След като приключи националната обиколка, през месец май Иво Димчев ще представи "БеГе РаЗ ДвА ТрИ" на международна сцена и ще гостува в Бергхайм - Германия, Берлин, Прага и Тимишоара. Специално за своята публика в чужбина Димчев е адаптирал спектакъла на английски език.

Източник: dir.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.