Като две капки вода: Ето я двойничката на Анджелина Джоли

Сидни Суини облича роклята на Анджелина Джоли за Оскарите 20 години по-късно: "За мен е чест да нося част от историята“

https://lifezone.bg/vdahnovenie/kato-dve-kapki-voda-eto-ya-dvoynichkata-na-andzhelina-dzholi/129263 LifeZone.bg
Като две капки вода: Ето я двойничката на Анджелина Джоли

Сидни Суини облича роклята на Анджелина Джоли за Оскарите 20 години по-късно: "За мен е чест да нося част от историята“

Тя внася винтидж блясък на партито за Оскарите на Vanity Fair. В неделя вечер, когато посети партито на Vanity Fair за наградите "Оскар" излезе с архивна рокля на Marc Bouwer - същата, която Анджелина Джоли носеше на наградите "Оскар" през 2004 г

Суини взе роклята назаем директно от колекцията на дизайнера, като написа в Instagram: "Благодаря на @marcbouwer, че извади тази емблематична рокля от трезора за мен, за мен беше чест да нося част от историята и благодаря на @armanibeauty, че ми позволи да си поиграя с новия ви продукт."

Роклята изпъква като холивудска сексбомба с плавните си линии от бял сатен и дълбокото си деколте, така че е подходящо Суини да поеме мантията от Джоли, която на върха на славата си се славеше с поразителната си красота.

Джоли не е номинирана за "Оскар" през 2004 г., а само присъства на церемонията. Нейната рокля на Bouwer попада в повечето списъци на най-добре облечените през тази година и се счита за важен момент в развитието на Джоли като икона на стила.

Суини не беше единствената, която носеше архивна рокля в неделя вечер. Дженифър Лорънс също присъства на партито на Vanity Fair във винтидж рокля на Givenchy.

Източник: ew.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.