Майкъл Джексън оживява на големия екран! Ето кой ще изиграе ролята!

Започват снимките на биографичен филм за певеца

https://lifezone.bg/vdahnovenie/maykal-dzheksan-ozhivyava-na-golemiya-ekran-eto-koy-shte-izigrae-rolyata/125373 LifeZone.bg
Майкъл Джексън оживява на големия екран! Ето кой ще изиграе ролята!

Започват снимките на биографичен филм за певеца

Историята на Майкъл Джексън ще се появи в кината по цял свят и се очаква премиерата да бъде най-чаканата в киносредите за 2025-а година. Снимките започват още следващата седмица. Това съобщиха от студио Lionsgate, които ще пуснат премиера на вътрешния пазар, а Universal ще разпространят лентата по целия свят. Те обявиха още, че голямото събитие ще бъде на 18 април догодина.

 

Интересен е изборът за главна роля, който ще изиграе самият Майкъл Джексън. Това е неговият племенник Джафар. Той е син на по-големия брат на певеца – Джърмейн. Режисьор на лентата ще бъде Антоан Фукуа, който е заснел филмите: „Training Day“, „King Arthur“, „Shooter“ както и много други. Сценарист на филма е Джон Логан. Режисьорът твърди за племенника Джафар, че е невероятно колко много прилича на Майкъл. Той описва идентичния начин, по който говори, пее и танцува. Смята, че това ще направи ролята във филма още по-внушителна, а Майкъл ще оживее пред очите на всички зрители.

 

Певецът почина на 50- годишна възраст. Животът му бе белязан от скандали, триумфи и трагедии. На лентата ще бъдат показани както върховите му постижения като най-невероятния новатор на сцена, така и личните борби и емоционални сривове. Специална част във филма ще бъде отделена и и на обвиненията срещу певеца за посегателство срещу деца, за което той бе дори съден.

 

Източник: radiofresh.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.