Нажежи страстите: Емилия се пусна по бельо

Ангелогласната изпълнителка пръсна ултра сексапил

https://lifezone.bg/vdahnovenie/nazhezhi-strastite-emiliya-se-pusna-po-belyo/125307 LifeZone.bg
Нажежи страстите: Емилия се пусна по бельо

Ангелогласната изпълнителка пръсна ултра сексапил

Новата песен, която Емилия пуска още от сега предизвиква вълнение заради начина, по който го анонсира. „Прощавам ти“ предизвика вълна от реакции от последователите й.

Наскоро излезе новия албум на певицата, който се радва на изключителна популярност. Интересното за него е, че освен на традиционния диск се предлага и на флашка.  Феновете определят това като голям плюс.

"Единствената певица, която се е сетила, че в днешно време почти няма къде да се слагат дискове, а има само флашки", гласи един от многото коментари под поста на Емилия. А под него следва и отговор от друг неин фен:

"Тя и Веско Маринов са единствените които пускат албум на флашка. За Еми това е вторият ѝ такъв албум. За което адмирации. Албумът е прекрасен."

Наскоро в интервю изпълнителката заяви, че години наред когато е била част от "Пайнер", се е чувствала потисната и така и не е успяла да докаже възможностите си.

"Знам колко съм дала, знам майка ми колко е дала, колко лишения е претърпяло семейството ми, но не бях достатъчно оценена", разказа през сълзи певицата за онзи период. Емилия сподели огорчението си от бизнес решенията на тогавашния си продуцент, които дълги години възпирали възхода на кариерата й. "Не искам да се извиняват толкова на мен – добави певицата през сълзи, но бих искала да се извинят на майка ми".

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.