Нищо не може да я спре: Кога Селин Дион се завръща на сцената?

Кариерата на певицата, оглавяваща класациите, е спряна, след като през 2022 г. е диагностицирана с автоимунно заболяване

https://lifezone.bg/vdahnovenie/nishto-ne-mozhe-da-ya-spre-koga-selin-dion-se-zavrashta-na-scenata/132353 LifeZone.bg
Нищо не може да я спре: Кога Селин Дион се завръща на сцената?

Кариерата на певицата, оглавяваща класациите, е спряна, след като през 2022 г. е диагностицирана с автоимунно заболяване

Селин Дион разказа за живота си със синдрома на скования човек - инвалидизиращо състояние, което ѝ е диагностицирано през 2022 г.

Изключителното рядко автоимунно неврологично заболяване, което засяга около 8000 души по света, причинява мускулни спазми и скованост и може да доведе до загуба на подвижност. В случая на Дион тя вече е казвала, че заболяването "причинява трудности при ходене и не ми позволява да използвам гласните си струни, за да пея по начина, по който съм свикнала".

След поставянето на диагнозата тя е принудена да преустанови кариерата си, като отменя всички дати от турнето си през 2023 и 2024 г.

В разговор с Vogue France певицата описва отчаянието си в ранните етапи. "В началото се питах: защо аз? Как се случи това? Какво съм направила? Аз ли съм виновна за това?"

Тя продължи: "Животът не ти дава отговори. Просто трябва да го изживееш! Имам това заболяване по някаква неизвестна причина. Според мен имам два избора. Или тренирам като спортист и работя супер усърдно, или се изключвам и всичко свършва, оставам си вкъщи, слушам си песните, стоя пред огледалото и си пея. Избрах да работя с цялото си тяло и душа, от главата до петите, с медицински екип. Искам да бъда най-добрата, която мога да бъда. Целта ми е да видя Айфеловата кула отново! ... Имам тази сила в себе си. Знам, че нищо няма да ме спре."

Заяви, че не може да потвърди завръщането си на сцената: "В продължение на четири години си казвах, че няма да се върна, че съм готова, че не съм готова ... При сегашното положение на нещата не мога да стоя тук и да ви кажа: "Да, след четири месеца. Не знам... Тялото ми ще ми каже.

Източник: theguardian.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.