Селин Дион се разплака: Вижте я без капка грим

Певицата се извинява за това, че е "измамила" феновете си в нов документален филм на Amazon; "Съжалявам...

https://lifezone.bg/vdahnovenie/selin-dion-se-razplaka-vizhte-ya-bez-kapka-grim/136345 LifeZone.bg
Селин Дион се разплака: Вижте я без капка грим

Певицата се извинява за това, че е "измамила" феновете си в нов документален филм на Amazon; "Съжалявам...

В демонстрация на сурова емоционалност Селин Дион сдържа сълзите си, докато се извинява на верните си фенове в новия си документален филм за Amazon Prime. Сърцераздирателният момент, показан в един от клиповете, е свързан с битката на певицата със синдрома на скованото лице - неврологично заболяване, което оказва сериозно влияние върху способността ѝ да изпълнява. Дион разкрива, че е крила диагнозата известно време, а сълзливата ѝ изповед е насочена към тежестта, която тази тайна е налагала както на нея, така и на феновете ѝ, дори по време на шоу, когато се е преструвала, че "нищо не е наред".

"Има моменти, в които изневерявах и потупвах микрофона, сякаш той беше виновен за това", чува се Селин в документалния филм, чиято премиера се състоя във вторник на БАФТА в лондонския квартал Пикадили. Певицата продължава: "Направих това, което каза майка ми, не мръднах. А има и моменти, в които трябваше да спрем шоуто. "Бърза смяна на дрехите" и повече не се върнах. Лъжата вече е твърде тежка".

През 2022 г. Селин разкрива, че е била диагностицирана със синдрома на скования човек. Тя даде кратко обяснение на здравословното си състояние в бележка, която сподели в Instagram. Оттогава успява да поддържа сдържан профил, но през ноември 2023 г. се появява рядко по време на хокейния мач от НХЛ между Вегас Голдън Найтс и Монреал Канейдиънс, като привлича голямо внимание в средата на лечението си. След това тя прави неочаквано участие на 66-ите награди "Грами" по-късно през февруари 2024 г.

Изпълнителката на All by Myself се обръща към феновете си с думите: "Съжалявам, че ми отне толкова време да се свържа с вас." Това вероятно е първият път, в който певицата разкрива как здравословното ѝ състояние се е отразило на певческата ѝ кариера, дотолкова, че е искала да го скрие от феновете си. Вече не е в изпълнителската си епоха, Селин се пречупи, спомняйки си за най-добрите си години и изразявайки колко много ѝ липсва да бъде на сцената. "Всеки ден, трябва да призная, беше борба", казва тя според Mirror.

Източник:  msn.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.