Силен моден дебют за Алисия с колекцията Second Skin на бранда Alice x Evis

https://lifezone.bg/vdahnovenie/silen-moden-debyut-za-alisiya-s-kolekciyata-second-skin-na-branda-alice-x-evis-2/54190 LifeZone.bg
Силен моден дебют за Алисия с колекцията Second Skin на бранда Alice x Evis

Изчистени линии, лукс, минимализъм и любов към детайла поднася Алисия с новата си лимитирана авторска колекция Second Skin.

Моделите са произведени в България и извайват съвършени силуети, вдъхновени от съвременната жена - мотивирана, харизматична и желана. 

 

Колекцията е замислена като ежедневно облекло, което лесно се трансформира в перфектна вечерна визия.

 

Талантливата певица за пореден път застава пред фотообектива като рекламно лице на личния си бранд Alice x Evis. Тя позира секси непринудено на един от най-актуалните спортни уреди - пилатес реформър, който стана хит сред холивудските звезди. Изпълнителката отправя силно послание, че новата й серия е посветена на дамите, влюбени в тялото си и в активния начин на живот.

 

След като през лятото на 2022 г. изкусителката лансира линия бански костюми, днес тя предлага комфортни сетове от full length клинове, leggings с дължина две пети над коляното, както и скъсени топове с паднало рамо в две вариации - къс и дълъг ръкав. Не е пропуснат хитът в уличната мода - прилепналият гащеризон в къс и дълъг вариант, а за най-дръзките си фенки певицата предлага бикини с висока талия в неумолимо бяло, оранжево, цвят капучино, ванилов беж, сиво, черно и задължителният нюд нюанс. Категорично присъствие демонстрират класическите спортни бюстиета в няколко вариации, заедно с вечното боди с паднало рамо и дълъг ръкав или във вариант винтидж трико от ерата на Джейн Фонда. Вярна на безпогрешния си усет, Алисия е обогатила колекцията си с изтънчения цвят “асфалт”, доминиран от сиво с капка петрол, класически беж във вариант “овесено мляко” и вечното черно.

 

Всички те са изработени от иновативната материя soft air, която откриваме във фитнес селекциите на най-големите спортни марки. За повече изящество тъканите са обогатени с еластан, който ги прави да прилепват и контурират тялото перфектно.

 

Моделите са идеално решение както за сесия по аеробика и фитнес, така и за вечерно парти, съчетани с жилетка на едри плетеници, over size сако, висок ток и задължителния шикозен клъч. Ние вече актуализирахме спортния си гардероб от сайта на Алисия https://aliceevis.com/ и сме готови за горещ рунд във фитнеса. Позволете си и Вие да се потопите в усещането за елегантност и съвършенство, преоткривайки разнообразие от капсулни дрехи, които са лесни за миксирани във всеки сезон.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.