Теодора като секси изкусителка в „Направо нов“

https://lifezone.bg/vdahnovenie/teodora-kato-seksi-izkusitelka-v-napravo-nov-2/64398 LifeZone.bg
Теодора като секси изкусителка в „Направо нов“

Новият сингъл на Теодора „Направо нов“ е режисиран от Маги Сидерова.

Двете брюнетки имат повече от 15-годишно приятелство. Маги се е грижила за стайлинга на звездата в едни от най-успешните ѝ проекти през годините. За първи път работили по парчето „Сърце не ми остана“, последвано от „Втори опит“, „Мина ми часът“, „Газ, газ“, „Грешно спешно“, „Тотал щета“, „Пак и пак“ и други.

 

„Благодарение на Маги изглеждам невероятно секси, красива и различна. Всичко, което прави, е с невероятен вкус. Единствено тя може да изкара от мен най-доброто на снимки, защото ме познава най-добре. Само с нея се чувствам на мястото си.“ - сподели примата на Diapason Records.

 

Изпълнителката признава, че никой друг не я предразполага толкова добре пред камерата, както умее Сидерова. Тя не само е режисирала „Направо нов“, но и е подбрала цветните визии във видеото, което се излъчва в ефира на Фен ТВ и се радва на положителен прием в YouTube канала на медията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.