Тото забрави за спрения подкаст, направи сделка за милиони

Група Скандау подписа с музикален гигант

https://lifezone.bg/vdahnovenie/toto-zabravi-za-spreniya-podkast-napravi-sdelka-za-milioni/121084 LifeZone.bg
Тото забрави за спрения подкаст, направи сделка за милиони

Група Скандау подписа с музикален гигант

След година, раздирана от скандали, певецът Тото участва в голяма музикална сделка. Заедно с Лъчо, група „Скандау“ подписа договор с Warner Music Group. Партньорството е свързано с дигитален маркетинг, дистрибуция и разпространение на проектите на бандата. Самият контракт не е за определен срок, а е за следващите 8 парчета на „Скандау“.

 

Годината за Тото се оказа една от най-тежките. Проблемите за него дойдоха от заснетите епизоди в подкаста му и скандалите, които породиха те. Първият проблем възникна от коментара на самия Тото относно Христо Ботев и Васил Левски. Вълна от недоволство заля мрежата тогава и призиви за бойкот на подкаста. Тото коментира, че не е бил разбран правилно и се извини, поствайки няколко патриотични ноти. Тъкмо позабравен този проблем и се стигна до спиране на шоуто. Фатален се оказа инцидентът с Дебора и протестите срещу насилието над жени. Популярен тогава стана епизод от гостуването на Тити Папазов, който разказа как е обръснал едно от гаджетата си в миналото. Тази история докара доста смях при гостуването на баскетболния специалист, но впоследствие двамата бяха изкупителна жертва на обществото с реакциите им. Така Тото бе принуден отново да се обърне към музиката.

 

Именно в такъв момент е създаден и първият сингъл в партньорство със световния музикален гигант на група „Скандау“ – „Боже“. Прокетът вижда бял свят именно сега. От Warner Music Group опитаха да пробият в България с партньорство с Рут Колева, Поли Генова и други, но проектите им не пожънаха световна слава. Идеята на музикалния гигант с група „Скандау“ е, че те имат милиони последователи, а песните им са одобрявани и харесвани.

 

Източник: signal.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.