Знойната червена рокля на Меган Маркъл накара всички да я копират (СНИМКИ)

Съпругата на принц Хари е вдъхновение за стил не само за нас

https://lifezone.bg/vdahnovenie/znoynata-chervena-roklya-na-megan-markal-nakara-vsichki-da-ya-kopirat-snimki/121774 LifeZone.bg
Знойната червена рокля на Меган Маркъл накара всички да я копират (СНИМКИ)

Съпругата на принц Хари е вдъхновение за стил не само за нас

Не е тайна, че Меган Маркъл има стил. Откакто херцогинята на Съсекс се появява на бял свят, тя винаги доказва, че има вкус.

42-годишната кралска особа зашеметява с красива яркочервена рокля на Safiyaa, когато присъства на музикалния фестивал Mountbatten заедно със съпруга си принц Хари през 2020 г. Роклята на стойност 1 295 паунда се отличаваше с прилепнала по фигурата кройка и привличащ вниманието детайл с пелерина.

Тя я съчета с чифт подходящи червени велурени токчета от Aquazurra - една от любимите марки на Меган. Изящните ѝ обеци Simone Rocha бяха толкова бляскави, а сатененият ѝ съединител Manolo Blahnik добави още един детайл.

Тя показа привързаността си към този стил, когато облече същата рокля в яркосин нюанс по време на държавна вечеря във Фиджи. По този повод Меган съчета роклята с чифт тъмносини велурени токчета и сребърни обеци с бижута.

Любимата рокля на Меган продължава да придобива нов живот. Кърсти Галахър взе пример от книгата на херцогинята, когато присъства на благотворителната гала вечер Make Some Noise на Global в Лондон по-рано тази седмица.

Бившата водеща на новините на Sky Sports, 47-годишна, преметна косата си зад ушите и я прибра централно, за да изглежда естествено елегантна, и реши да намали визията си, като се откаже от бижутата.

Източник: hellomagazine.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.