Алена: Новата 2024 година с късметлийски реверанс към три зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/alena-novata-2024-godina-s-kasmetliyski-reverans-kam-tri-zodii/122041 LifeZone.bg
Алена: Новата 2024 година с късметлийски реверанс към три зодии

Светлана Тилкова-Алена направи своята прогнози за настъпващата 2024 година

Известната нумероложка и астроложка посочи към кои три зодии новата 2014 година ще е благосклонна.

Съдбата щедро ще дари представителите на зодиите Водолей и Козирог. Но по думите на Алено това ще се случи, стига тези зодии да „не ги мързи“.

Тези два звездни знака ще вървят нагоре, ще печелят, ще се развиват и ще успяват. Те значително ще подобрят финансовото си състояние, като може да получат наследство, да продадат изгодно имот или да спечелят от лотарията.

Специално зодия Водолей ще сбъдне едно от желанията си и това е неочаквано да забогатее. Вселената ще отговори на желанието й и ще я дари с финансов комфорт.

2024 година ще е благосклонна  и за представителите на зодия Везни. Този въздушен знак ще получи много емоции през следващата година. Те ще бъдат както положителни, така и не толкова приятни.

Звездният астролог съветва до края на този месец да си оправим всички сметки и дългове. Защото 2024 година ще е под знака на Сатурн, която планета е на кармичната разплата.

Според Алена декември също е много особен месец и ще очакваме изненади.Меркурий също е ретрограден. Ходът назад на планетата започва от 13 декември 2023 и ще продължи до 2 януари 2024 година. През следващата година планетата ще е ретроградна три пъти.

Източник: Факти.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.