Астролозите ги посочиха: Това са зодиите с най-чиста аура!

https://lifezone.bg/zodiyak/astrolozite-gi-posochiha-tova-sa-zodiite-s-nay-chista-aura/135768 LifeZone.bg
Астролозите ги посочиха: Това са зодиите с най-чиста аура!

Според астролозите някои хора имат изключително чистата аура

На представителите на зодия Близнаци тя е снежнобяла. Заради спокойния им характер и избягването на конфликти. Те не желаят на никого зло, поради това аурата им е бяла.

Близнаците са надарени с вътрешно спокойствие, комфорт, хармония и в това те са достигнали съвършенство. Близнаците дават втори шанс на хората, които са направили грешка.

Първи идват на помощ. И ако им се случат проблеми просто търсят решения, а не виновни.И не вредят на никого, заради което аурата им е светла.

С позитивна аура са надарени и зодия Рак. Те имат своя философия и мъдрост за живота. Надарени са с мощна интуиция и предвиждат някои неща.

Макар че често си сменят настроенията, това остава вътре в тях. Избухливи са, защото са много чувствителни и предугаждат настроенията и преживяванията на другите.

Раците са щедри на всичко, което притежават. Те са чисти, безкористни, духовно пълноценни, които качества не притежават всички. Общуваме ли с Рак, получаваме ключ към мъдростта и балансирана оценка за всичко, което ни заобикаля.

Чиста аура има и зодия Дева. Оцветена й  е в синьо, заради рационалния й поглед върху живота. Те са рационални, контролират поведението си.

Много са потайни  и не разкриват вътрешния си мир пред външни хора.Преди да помогнат на някого, трябва да са сигурни, че той говори истината.Тяхното мото е да проверяват всичко.Но за близък човек ще се притекат на помощ моментално.

Завист, гняв, личен интерес, това са непознати неща за нея. Те се стремят да оглавят несъвършенствата на света, да запълнят всеки миг със съдържание.

Източник: Една.бг, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.