Без хляб могат, но без уважение-не! Това са тези 3 зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/bez-hlyab-mogat-no-bez-uvazhenie-ne-tova-sa-tezi-3-zodii/144822 LifeZone.bg
Без хляб могат, но без уважение-не! Това са тези 3 зодии

Тези три зодии не търпят да не бъдат уважавани

Те са честолюбиви и доста горди, за да бъдат пренебрегвани.Тях никога, ама никога не бива да пренебрегвате.

Само глупаците биха проявили неуважение, защото Скорпионите са отмъстителни. Не се ядосват бързо, но прощават трудно.

Мистериозни и мрачни Скорпионите се страхуват да ни ги приемат за слаби и уязвими, затова трудно прощават предателството. Таят злоба цял живот, затова не предавайте или наранявайте тази зодия. Бъдете мили, за да не бъдете ужилени.

Горди и царствени, Лъвовете не толерират неуважение. Уверени, царствени и властни, Лъвовете приемат всяка посегателство върху достойнството им като заплаха за егото им и  реагират с мощно отмъщение.

Дори да мислите, че казаното от вас е тривиална шега, те ще го възприемат като жестока обида и ще ви изпепелят с мощна сила. Ето защо внимавайте да не засегнете гордостта и егото им.

Овенът се отличава с най-късия фитил и най-бързия нрав в зодиака. Смели, динамични, безстрашни, тази огнена зодия е неспособна да бъде срамежлива и кротка. Те са първокласни лидери, които не допускат и капка неуважение. Ако не ги уважавате, те ще се погрижат да съжалявате и то веднага.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.