Бракът с жените от тези зодии е затвор, без право за помилване

https://lifezone.bg/zodiyak/brakat-s-zhenite-ot-tezi-zodii-e-zatvor-bez-pravo-za-pomilvane/116774 LifeZone.bg
Бракът с жените от тези зодии е затвор, без право за помилване

Жените от тези зодии държат мъжа си под пълен контрол

Те така са го „яхнали“, че той по-скоро би се чувствал свободен в затвор, дори без право на обжалване.

Една от тези властни зодии е Лъва. Лъвицата трябва да има мъж, който да й носи закуската в леглото. Тя обича да командва и да се изпълняват заповедите й. Ако не се случи, отива при по-податлив партньор.

Жените от зодия Скорпион също държат мъжа си под пълен контрол.Тази зодия е по природа командир.Натрапчив и педантичен, той полудява, ако нещо не се случи така, както той го иска.Скорпионът изисква безрезервно изпълнение на техните заповеди.Тази зодия може да нарани околните дори без да има някаква причина.

Девата се стреми към съвършенство във всичко. Тя не спира да се учи, но учи и другите.Стремежът към най-доброто Девата изисква и у другите, като често ги подлага на критика в тази връзка.

Заради практичността си, високите изисквания и постоянните критики тя често избягва брака.

Малцина устояват на чара и привлекателността на жената от зодия Стрелец.Но колкото повече общувате с представителките от тази зодия, толкова повече ще ви разочароват. Най-вече с прямотата си.Хората от тази зодия се невъздържани и груби, но това е само привидно. Те не са зли, просто са с буен нрав.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.