Бягайте през глава! Това са най-ужасните мъжки зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/byagayte-prez-glava-tova-sa-nay-uzhasnite-mazhki-zodii/111843 LifeZone.bg
Бягайте през глава! Това са най-ужасните мъжки зодии

Мъжете от тези четири зодии наистина не са „цвете за мирисане“

Ако имате приятел или гадже от тези зодии, по-добре да си „плюете на петите“. Защото, според астролозите, мъжете от тези зодии са наистина ужасни.

Мъжете от зодия Риби наистина могат да вбесят жените. Те са нерешителни, не спазват обещанията си, много говорят, но най-вече празни приказки. Те бягат от отговорност и не държат на думата си. Често забравят годишнина, рождени дни и обичат някой да ги води, а не те да са действащата страна. В добавка са и големи коцкари, затова не се свързвайте с мъжете от тези зодии.

В групата от ужасни зодии попада и зодия Козирог. Под знака на този знак не се раждат най-прекрасните мъже. Те изглеждат готини и общителни, но носят маска, която не свалят и пред най-близките си хора.Големи егоисти са и винаги получават това, което искат.Работохолици, но гледат само своята изгода. Не очаквайте благодарност от такива хора, безскрупулни са.

Никога не може да уцелите настроението на мъжете от зодия Близнаци. С едно си лягат, с друго стават. Внимавайте с тях, защото са и изпечени интриганти.Почти е невъзможно да разбереш мъж от тази зодия.

Не започвайте връзка с мъж Рак, ако не искате да се депресирате. Те винаги изпадат в дупка, в която може да завлекат и вас. Смятат, че целия свят е срещу тях, вечно мрънкат и  са недоволни.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.