Четири зодии ще имат куп препятствия през май

https://lifezone.bg/zodiyak/chetiri-zodii-shte-imat-kup-prepyatstviya-prez-may/55038 LifeZone.bg
Четири зодии ще имат куп препятствия през май

Изключително тежък за четири зодии ще се окаже месец май

Множество трудности ще изпитат тези четири зодии през този красив пролетен месец. Това твърди астролога Влад Рос.

По думите на мага съдбата ще ги подложи на множество изпитания. А от тях зависи ще се справят ли те с предизвикателствата.По думите на Рос за някои от тях ще има много тежки дни, ще има тъмни тунели и от тя самите зависи как ще се справят с тези изпитания. Но определено те дълго ще помнят този месец май, защото ще бъде един от най-трудните и тежки за тях.

Все пак експертът призовава представителите на тези четири звездни знака да са много внимателни, за да омекотят максимално жестокия удар на съдбата.

Най-тежки ще са промените за представителите на зодиите Телец, Водолей, Лъв и Скорпион. Те не могат да разчитат на никаква стабилност през майските топли дни.

Огненият знак лъв може да стане жертва на измама.Или ще попаднат на предатели. Ситуацията може да се задълбочи и да обхване и следващите месеци, но най-големи трусове ще имат през май. Скорпионите може някак си да изплуват, но не е много сигурно. Хората от земния знак Телец ще имат яки удари под кръста.

Зодия Водолей ще понесе сериозни финансови трусове.Причината е, че ретроградния Меркурий е в дома на парите им.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.