До края на август: Вселената изпраща кармичен късмет на тези зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/do-kraya-na-avgust-vselenata-izprashta-karmichen-kasmet-na-tezi-zodii/140769 LifeZone.bg
До края на август: Вселената изпраща кармичен късмет на тези зодии

Три зодии ще имат кармичен късмет до края на месец август

Вселената ще ги възнагради за делата, които са правели преди това. Съдбата ни се определя от изборите, които правим всеки ден.

Колкото повече добро правим, толкова повече се връща към нас и това се казва карма. Кармата е пряко свързана с късмета. Вселената обаче има по-голям контрол върху късмета от нас.

Зодия Овен е стихия от огън. И именно импулсивността и инатът ви показва какво искате и как да го постигнете. За вас са характерни необмислените действия.

Този месец се постарайте да помислите предварително какво да предприемете и късметът няма да ви изневери.

Сега е времето на представителите на зодия Дева да блеснат. Освен това скоро влизаме в периода на Девата и затова ще сияете през целия месец август.

Излизайте по-често от зоната си на комфорт и така ще разберете колко хубави неща ви чакат по пътя. През месец август бъдете отворени към нови неща и късметът ви ще бъде на ваша страна.

Съдбата е подготвила кармичен късмет и  за зодия Водолей. Това е зодията, която ще се радва на късмет през целия си живот,благодарение на доброто си сърце.

Защото родените под този знак обичат да помагат на хората около тях. Спецовете съветват да не забравят  и най-близкия си човек, защото това често се случва. В този месец  бъдете малко по-егоистични, в добрия смисъл и късметът ви ще се усмихне.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.