До края на годината: Две зодии ще срещнат половинките на живота си

https://lifezone.bg/zodiyak/do-kraya-na-godinata-dve-zodii-shte-sreshtnat-polovinkite-na-zhivota-si/110364 LifeZone.bg
До края на годината: Две зодии ще срещнат половинките на живота си

В любовният живот на две зодии изгрява слънце

До края на годината те ще срещнат сродните си души.И не само ще ги срещнат, но ще бъдат и много щастливи с хората, с които избират да бъдат.

Една от тези зодии, които ги очаква голямата любов е зодия Дева. Зад привидно строгия вид на решителната жена от зодия Дева стои едно малко момиченце. То копнее, желае единствено да намери голямата любов. В края на месец май звездите се нареждат така, че в нашето съществуване идва една огромна любов. Независимо какви емоции изпитвате.

Някои наричат намирането на любовта „сляпата неделя“, други я оприличават със стрелата на Купидон. Звездите и съдбата я определят като сродната душа.

Защото Вселената има различни от вашите планове.

Другата късметлийска зодия, която среща любовта до края на годината, е зодия Козирог.Няма значение дали сте необвързани или сте във връзка. Вие усещате една душевна самота и празнота, сякаш ви липсва нещо важно. В края на май ще срещнете партньора, който ще разбие спокойствието . За необвързаните това е лек срещу самотата. За тези, които са обвързани, това е едно изпитание. Дали да изберете щастието или това на човека до вас. Дали ще има и каква ще е стойността на моралния казус ще разберете през следващите месеци до края на годината.Защото всяка едно от любовите ви носи уроци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.