До края на юли: Вселенски джакпот се изсипва над 3 зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/do-kraya-na-yuli-vselenski-dzhakpot-se-izsipva-nad-3-zodii/113797 LifeZone.bg
До края на юли: Вселенски джакпот се изсипва над 3 зодии

Вселената засипва с щедри дарове три от зодиите в зодиака

Вселената обещава до края на месец юли те да имат рога на изобилието.

До края на този горещ месец вие, Водолеи ще получите огромна сума пари. Независима как и от къде, но нещата ще ви се случат. Може да бъде от неочаквано наследство или от голям заем, за когото вече сте се примирили, че няма да ви бъде върнат.

Но без значение как, този вселенски джакпот ще ви се стовари неочаквано. Но спецовете препоръчват да харчите разумно парите, за да не се окажете много бързо без средства.

Ако имате борчове, оправете ги, преди да заминете на екскурзия или мечтаната почивка.

До края на месеца Овенът ще влезе в един от най-силните си периоди. Ще имате предложение за нова работа, независимо дали в България или в чужбина.Не се колебайте, грабнете шанса, който ви дава Вселената.

Ледените Скорпиони също ще се разтопят, но не от жегите. Една нова любов ви чака в последните дни на месец юли.Вие ще откриете една нова, щастлива любов, която ви очаква. И ще повярвате в нея.възможно е тези емоции да дойдат и от стара любов, с която сте се разделили физически, но не и емоционално.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.