Дори да ги разпънат на кръст: Тези зодии ще пазят тайните ви!

https://lifezone.bg/zodiyak/dori-da-gi-razpanat-na-krast-tezi-zodii-shte-pazyat-taynite-vi/115786 LifeZone.bg
Дори да ги разпънат на кръст: Тези зодии ще пазят тайните ви!

Всеки пази в себе си някакви тайни

Едни обаче не ги казват на никой, други се доверяват. Често споделеното излиза наяве, защото приятелят не може да не ви издаде.

Има обаче три зодии, които наистина умеят да пазят тайни и да не ви предадат.

Телец е една от тези зодии. Пред този земен знак спокойно може да се разкриете докрай и той да не предаде доверието ви.Може да не ви дадат съвет, защото често не могат да разберат себе си и живота си, но ще ви подкрепят. И никога няма да издадат тайната ви. Телците умеят да са приятели и не са подлеци.

Представителите на зодия Дева ще ви изслуша и ако може, ще ни помогне. Те са добри приятели и партньори.Пред този знак може да излеете сърцето си и категорично няма да ви предаде. И ще запазят тайната за себе си.Девите са мили, но искат човека насреща да им отговори със същото.Тази зодия се обгражда със съвестни и добронамерени хора, на които да се довери.

Другата зодия, която ще запази вашата тайна, е Лъв.Този огнен знак умее да се поставя на мястото на другите и няма да ви засегне или нарани. Освен това те се отнасят с вас така, както те искат да се отнасят с тях. Може да доверите на този огнен знак и най-съкровените си тайни и той няма да ви предаде.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.