Дори и любовта! Не може да промени навиците на тези 3 зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/dori-i-lyubovta-ne-mozhe-da-promeni-navicite-na-tezi-3-zodii/130930 LifeZone.bg
Дори и любовта! Не може да промени навиците на тези 3 зодии

Когато сме влюбени сме готови да се откажем от навиците си и да се променим в името на връзката с партньора ни

Но има три зодии, които не се променят дори в името на любовта. Напротив, ако са принудени да го направят, просто ги губите завинаги.

Те са убедени, че партньорът им не трябва да иска нищо от тях, защото са твърдоглави и инатливи.

Земният Телец знае какво иска от партньора си и от връзката като цяло. За него  е важно половинката да го приеме такъв, какъвто е .

Трудно ще ви е да накарате Телецът да се промени. Дори напротив, може да постигнете обратния ефект.Но ако се е влюбил в доста ранна възраст, може да промени някои от навиците и незначителни черти на характера си.

Но има ли изграден собствен поглед на нещата и на света остава непоклатим като камък. Но все пак вярва, че партньорите се развиват заедно, като двойка. Влюбени ли са, ще бъдат верни до края на дните си.

Лъвът е готов да прости много на любимия човек. И никога няма да изисква той да се откаже от някои навици заради него или за да му угоди. Същото обаче изисква и от отсрещната страна.

Скорпионът е чувствителен и не много гъвкав. За този воден знак е  важно да си автентичен.  Тази зодия е вярна на себе си и очаква същото от близките си. Предпочита партньорът му да е с богат житейски опит, за да е наясно с желанията и нуждите им, и да не го кара да се променя.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.