Гал Сасон: Какво да правим по време на ретроградна Венера?

https://lifezone.bg/zodiyak/gal-sason-kakvo-da-pravim-po-vreme-na-retrogradna-venera/114549 LifeZone.bg
Гал Сасон: Какво да правим по време на ретроградна Венера?

В периода на ретроградна Венера сме

На 23 юли планетата на любовта-Венера стана ретроградна в знака на Лъва. Назад планетата на влюбените ще се движи до 4 септември.

Топ астролога Гал Сасон с български корени ни съветва какво да правим и какво да не вършим през този период.

Първото нещо, което съветва е да сме внимателни. И да не се захващаме с нови начинания, а да преосмислим всичко, което сме преживели или извървели дотук.Времето трябва да се използва именно за преосмисляне.

Например дали сме доволни от нашите финанси и ако не сме, да помислим с какво да се захванем, за да ги подобрим. Но действието оставете след 4-ти септември, е препоръката на Гал Сасон.

Добре е да се преосмислят личните и семейните си отношения. Ако искате да се разделите с половинката си, обмислете дали това е наложително.Искате ли нова връзка, поне не се разделяйте в този период, а изчакайте когато Венера вече няма да е ретроградна.

 В това време може да се появят в живота си хора от миналото ви, към които сте изпитвали определени симпатии. И те да ви възпламенят. Но обмислете добре нещата, да не съсипете своя живот и този на вашия партньор или семейството си.

Ако това се случи, може наистина да сте допуснали огромна грешка.

Специалистът по духовното и окултното съветва в този период да не се подлагате на процедури за разкрасяване.Промените ли фейса си, може да се окаже голяма грешка.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.