Как да накарате флиртаджията Стрелец да се влюби във вас?

https://lifezone.bg/zodiyak/kak-da-nakarate-flirtadzhiyata-strelec-da-se-vlyubi-vav-vas/131106 LifeZone.bg
Как да накарате флиртаджията Стрелец да се влюби във вас?

Мъжете Стрелци са авантюристи, приключенци и флиртаджии, и не са моногамни

Те умеят лесно да ви вкарат в капана си, но и те са податливи на ухажване и свалки. С правилният подход може да го накарате да се влюби до полуда във вас.

Най-важното е да покажете, че сте уверена в себе си, не правите компромиси за никого и знаете цената си. Мъжете от тази зодия харесват целенасочените, уверени и със самочувствие жени.

Мъжът от този огнен знак трябва постоянно да е държан под напрежение, докато не влезете под кожата му. Стрелците обичат хора с чувство за хумор. В такива жени биха се влюбили до полуда. Но обичат  и комплиментите, които да получават от жената до себе си.

Мъжът Стрелец не може да го държите на „каишка“ около вас. Той цени свободата и независимостта си и не позволява да им ги отнемете. Ако искате сериозна връзка с него не го пришпорвайте и се въоръжете с търпение, тогава той тръгва към вас.

Въпреки че изглеждат несериозни и разсеяни, те обичат интелигентните разговори. Широкоскроени са и може да им споделите всичко, без срам.

Мъжът Стрелец направо грейва при всяка стилна и елегантна жена, не само по външен вид, но и по поведение. Той харесва учтивата, лоялна и съпричастна жена.

Източник: Актуално.ком

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.