Какво вещаят звездите за последните седмици на април?

https://lifezone.bg/zodiyak/kakvo-veshtayat-zvezdite-za-poslednite-sedmici-na-april/55036 LifeZone.bg
Какво вещаят звездите за последните седмици на април?

Връхлита ни ново начало, позитивно за повечето от нас

Мнозина ще стабилизират и дори подобрят доходите си. За да осъществим желанията и мечтите ни трябва да положим усилия и да не се отчайваме, да бъдем позитивни, съветват експертите.

Очаква се стабилизация на пазара, спад на цените на стоките, апартаментите и прочие. Тази тенденция ще се запази и през целия месец май, ще зададе тон и до края на годината.

Ще можем да се радваме на опеката на звездите. Това ни подбутва да бъдем максимално инициативни, за да постигнем успехи и да им се радваме в доста по-късен етап от живота ни.

Меркурий е в своя ход назад. Но можем максимално да използваме ретроградността му, като преосмислим идеите и намеренията си. Но ще имаме шанс и да върнем миналото, като действаме различно, за да получим добри резултати, да наваксаме пропуските или да постелем нещата за нови постижения.

Всичко това ще окаже положително влияние на материалното ни състояние, както и на недвижимото ни имущество, комфорта на съществуването ни, семейството или хората, с които ще се чувстваме добре в обществото.Периодът е добър за преговори и обяснителни разговори.Също ще укрепим интересите си с определени личности.

В любовта ще заздравим връзките, които за нас имат стойност.Ескалират също флиртовете, лесното започване, но и бързо прекратяване на връзките.Времето е подходящо за анализи и равносметка.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.