Кармата застига една зодия през месец април

https://lifezone.bg/zodiyak/karmata-zastiga-edna-zodiya-prez-mesec-april/54261 LifeZone.bg
Кармата застига една зодия през месец април

Кармичен се оказва месец април за едно зодия от зодиака

Пролетта настъпва с всичка сила. Въпреки колебанията във времето, всичко наоколо започва да цъфти. Храсти, цветя, дървета, треви, птичките пеят и свиват гнезда, за да отгледат потомството си.

В настоящият пролетен месец една зодия я връхлита кармата. Този звезден знак има чувството, че нещата буксуват, всичко се обръща против него, сякаш цялата природа е против тази зодия.

Имате чувството, че съдбата през този месец сякаш е започнала да разчиства сметките ви.Но зодията трябва да е особено внимателна. И това е зодия Лъв.

Спецовете в окултното препоръчват на този знак да върнат всичко, което дължат, включително и заемите. Но добрата новина е, че и на нея ще й се върнат закъснели заеми, както и всичко останало, което ви дължат.

В продължение на целия месец април представителите на зодия Лъв ще имат чувството, че всичко около тях се руши.

Но трябва да оставите всички притеснения. Защото всичкото хубаво, което очаквате, ще се случи.Много е вероятно да прекъснете връзките си с личности, които сте имали за приятели. Но не се притеснявайте, тази промяна е само и единствено за добро.

Не трябва обаче да стартирате нови начинания, както и да се захващате с нови проекти. Периодът е много несигурен за вас, затова се придържайте към традиционното и добре познатото.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.