Кармични проблеми мъчат три зодии! Месец март е тяхната разплата

https://lifezone.bg/zodiyak/karmichni-problemi-machat-tri-zodii-mesec-mart-e-tyahnata-razplata/128870 LifeZone.bg
Кармични проблеми мъчат три зодии! Месец март е тяхната разплата

Лунният квадрат на Нептун носи кармична разплата на три зодии

Те получават силата и енергия да се справят с проблемите от миналото именно през месец март.

Три зодии ще изживеят различни изпитания, за да минат законът на Вселената.

Истинското изцеление за зодия Везни става бавно. Вие ще го почувствате, но трябва търпение и ще усетите първите успехи на битката още в началото на април.

Но преди това трябва да положите много усилия. Подгответе се за труден и дълъг месец, но тъй като сте със силен дух, ще излезете победители.

Месец март е подготвил кармична отплата  и за зодия Скорпион.Но зодия Скорпион трябва да се изправи срещу болката, която дълго време я е преследвала.

Вселената е на ваша страна и не може вечно да бъдеш роб на миналото си. Хората в живота ви обичат и подкрепят с това, което се случва с вас.

Нещо в живота осезаемо ще се промени  и за зодия Стрелец. Не само представителите на този звезден знак ще го усети, но и тези около него.Обзема ви ентусиазъм и за работа.

Ще вървите твърдо по пътя на самолечението и ще се отдадете на духовни практики.Искате да постигнете промяна на всяка цена, независимо от трудния път, по който да вървите, за да стигнете там, където искате.

Източник : Актуално.ком

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.