Колкото и да се опитват: Тези три зодии не могат да имат дълга връзка

https://lifezone.bg/zodiyak/kolkoto-i-da-se-opitvat-tezi-tri-zodii-ne-mogat-da-imat-dalga-vrazka/136854 LifeZone.bg
Колкото и да се опитват: Тези три зодии не могат да имат дълга връзка

Продължителното съжителство при тези звездни знаци не може да продължи, понеже им омръзва

На първо място са представителите на зодия Стрелец. Те са пламенни и чувствени в любовта, но много се страхуват да не загубят свободата си.

Най-често при тях съществува любов, но без обвързване.Романтичните чувства ги застигат в началото на връзката, но щом страстта отшуми, чувствата им избледняват.Стрелеците избира тези, за които дори не са мечтали, но само най-добрите.

До него трябва да застане мистериозен човек, който те цял живот ще разгадават.Но с този знак трябва да сте нащрек, щом разбере коя сте, бързо му омръзвате.Дори да сте женени, той може да ви напусне.

Второто място по кратки връзки е зодия Скорпион. Този знак обича да поставя своите граници и да ограничава човека до себе си.Със Скорпиона е трудно да изградите хармонични взаимоотношения, защото много често променя настроението си.

В един момент може да се почувствате с него, че никога не сте обичани така, а в следващия с усещането, че сте заклети врагове.

За зодия Близнаци любовта е лотария. Близнаците дори в брака може да бъдат двойствени, като едновременно имат любовник или любовница.

Държат на любовта, защото се страхуват от самотата.Този въздушен знак е  труден дори за себе си, защото и връзките му не траят дълго.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.