Коя мъжка зодия е подходяща за жената Водолей?

https://lifezone.bg/zodiyak/koya-mazhka-zodiya-e-podhodyashta-za-zhenata-vodoley/126926 LifeZone.bg
Коя мъжка зодия е подходяща за жената Водолей?

Не всички мъже подхождат на жената Водолей

Тя има изисквания към партньора до себе си. И не всеки мъж може да покрие тези критерии.Жените Водолеи са интелигентни, креативни и прогресивни.

Ето кои мъже подхождат на дамите от зодия Водолей.

Жените от зодия Водолей са склонни да поемат рисковете на живота и да се впускат в различни приключения.

Мъжете от зодия Овен са идеалния партньор и отговарят на тези изисквания. Те споделят увлечението им по наука, култура и изкуство, което може още повече да ги свърже.

Нежната половина на зодия Водолей си пасва идеално и с мъжете от зодия Везни. Мъжете Везни обичат да са в хармония с околната среда.

Това е много приемливо за дамите Водолеи, които искат да са в синхрон с индивидуалността и социалната среда.

И двете зодии имат афинитет към красотата и изкуството, и това може да ги свърже в едно идеално цяло. Везните са една чудесна комбинация за жената Водолей.

Близнаците са едни много интересни мъже. Те умеят да комуникират. И са идеални за жените Водолеи, които обичат интелектуалните разговори, както и смислените дискусии.

Дамите от зодия Водолей се чувстват комфортно в такава компания. Както и да споделят идеите си и погледа за живота с мъжете от тази въздушна зодия.

Източник: Актуално.ком

 

 

 

1 Коментара

Mark

преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.