Краят на ноември предизвиква сътресения у една зодия!

https://lifezone.bg/zodiyak/krayat-na-noemvri-predizvikva-satreseniya-u-edna-zodiya/121767 LifeZone.bg
Краят на ноември предизвиква сътресения у една зодия!

Краят на ноември предизвиква кошмар у една зодия

Той ще донесе сътресения на една зодия от зодиака.Звездният знак е известен с бунтарския си дух и стремежа си към независимост.Никак няма да им е спокойно на представителите на зодия Водолей. Те ще бъдат изправени пред сътресения.Водолеите ще попаднат в епицентъра на различни проблеми, както лични, така и професионални.

Занимаващите се с бизнес ще се оправят пред съкращаване на екипа, пред спънки в осъществяване на определени проекти.За да разрешат кризисните ситуации ще трябва да проявят гъвкавост  и креативност.Ще им помогне фантазията и вроденото им чувство за артистичност.

Ако работят за други, ще се сдърпат с началството и ще трябва да вземат непопулярни, без да се надяват на чужда помощ.

Краят на ноември е неспокоен и в личен план. Заради нагонът им към независимост те ще се сблъскат с близките си хора и ще влизат в конфликти.

И в личен план Водолеите трябва да проявят повече разбиране, търпение, както и креативност, за да избегнат сблъсъците и тежките конфликти.

Водолеите трябва да намерят онзи баланс, който ще им даде желанието за лична свобода и независимост, така и да поддържа здрави взаимоотношения със семейството, близките и любимите си хора.

Източник: Телеграф

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.