Любовта дебне тези три зодии през следващите 20 дни

https://lifezone.bg/zodiyak/lyubovta-debne-tezi-tri-zodii-prez-sledvashtite-20-dni/136690 LifeZone.bg
Любовта дебне тези три зодии през следващите 20 дни

Следващият месец три зодии ще срещнат мечтаната луда, дива, невероятна и единствена любов

Дори да сте във връзка, нов човек влиза в живота ви, коментират експерти.

Любовта ще е непредвидима за зодия Телец. Дори да сте във връзка,любовта връхлита в живота ви, въпреки че не я очаквате.

Ще се сблъскате на улицата с човек, който досега не сте виждали или срещали. Дори да се разминете в един момент, той ще се обърне и ще тръгне към вас. За да ви поиска телефона  и това ще е най-вълнуващото обаждане, което сте имали в живота си досега.

Неподправена и вълнуваща любов очаква и представителите на зодия Дева. Ще се запознаете с нов човек на събитие, на което сте отишли-дали на купон, на рожден ден, на фирмено парти.

И там ще изпитате влечение към човек, когото дотогава не сте познавали.С него ще си говорите на различни теми, с часове, после по телефона и накрая на нова среща. Не пазете сърцето си, този човек ще иска единствено да ви обича и да сте щастливи.

Човек не знае как един обикновен ден ще се превърне в най-вълнуващия ден и за вас, от зодия Риби. Тогава ще се разхождате с приятели и случайно ще срещнете друга компания.

Ще се запознаете, но един човек от компанията ще ви накара да се разтреперете.Човекът ще ви намери в мрежата и вечерта вече ще си пишете. След това с приятна галантност ще ви покани на среща и ще ви накара да се чувствате специална.След което ще следва море от емоции.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.