Мъка! Тези 3 зодии най-трудно казват „Обичам те“

https://lifezone.bg/zodiyak/maka-tezi-3-zodii-nay-trudno-kazvat-obicham-te/126597 LifeZone.bg
Мъка! Тези 3 зодии най-трудно казват „Обичам те“

Някои зодии с лекота признават чувствата си, докато други не умеят

Но има три зодии в зодиака, които много трудно казват думата „Обичам те“.

Ако представителите на зодия Близнаци не чувстват любовта с душата, сърцето и тялото си, те няма да кажат тази дума.

Близнаците нямат проблем с изразяването, но те искат да кажат думата „Обичам те“ само и единствено, когато я почувстват. Те не обичат да се бъркат в сърцата на хората. Затова изразяват чувствата си единствено, щом я почувстват истински.

Везните са нерешителни по природа, но казват думата „Обичам те“, когато са сигурни, че и другия изпитва същото. Те обаче ще усетят тази дума много преди да се осмелят да я изрекат. Ще кажат куп други неща, по които си личи ,че са загрижени за човека, но и не директно да му признаят любовта си.

Девата е третата зодия от тази група. Тази зодия си има собствени правила, като за някои те може да са много строги.

Все пак аналитичният им ум прави всичко възможно да не изпревари сърцето им с думи. Тази зодия изчаква момента, за да се увери, че партньора й  е нейния човек, с когото да са напълно съвместими и нещата между тях няма да се развалят много скоро.Девите имат дълбоки чувства, но те трудно излизат на повърхността.

 Източник: Актуално.ком

1 Коментара

Ангел+

преди 3 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.