Мъжете от тези зодии харесват само естествената хубост на дамите!

https://lifezone.bg/zodiyak/mazhete-ot-tezi-zodii-haresvat-samo-estestvenata-hubost-na-damite/125876 LifeZone.bg
Мъжете от тези зодии харесват само естествената хубост на дамите!

Мъжете от тези зодии не харесват корекции и интервенции по жените

Те са привлечени единствено от естествената хубост на дамите. Мачовците от тези три зодии се впечатляват само от натуралната визия на нежния пол.

Мъжете Овен са известни със своята динамична и приключенска природа. Те са привлечени от дами, които излъчват увереност и притежават естествена хубост.

Мъжете Овни са директни и честни във взаимоотношенията си, затова ценят натуралните неща и хубост.

Представителите на зодия Телец също са увлечени от натуралната красота на жените.Те притежават земна чувственост и харесват по-фините неща в живота.

Съблазняват се от семплата, но дълбока елегантност на естествената хубост.Ценят партньори, които са истински и здраво стъпили на земята, както и такива, имащи връзка с природата.

Те гравитират около тези дами, които излъчват естествен чар и са свързани с автентичността.

Мъжете от зодия Рак също харесват натуралната красота на жените. Те търсят истинска и подхранваща връзка.

Привлечени са от жени, които изразяват истинската им същност, без да са украсени с тежък грим или да са тунинговани. Раците харесват естествената хубост и емоционалната автентичност. Намират красота в уязвимостта и от прегръщането на естественото Аз.

Източник: iwoman.bg

 

1 Коментара

Maxxx

преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.