Милост ли? Тези три зодии не знаят какво е това

https://lifezone.bg/zodiyak/milost-li-tezi-tri-zodii-ne-znayat-kakvo-e-tova/130851 LifeZone.bg
Милост ли? Тези три зодии не знаят какво е това

Някои хора са минали през какво ли не

Препятствията и трудностите са ги направили сурови и те не знаят какво е това милост. Да жалят или да съжаляват някого за тях това е невъзможно.

Тези зодии просто са родени такива. Скорпионът е много интуитивен. Този звезден знак сякаш има вграден „детектор на лъжата“.

Тази зодия не се страхува от конфликти. Готови са да преодолеят всякаква трудност, която срещнат по пътя си, особено ако усетят лъжата насреща. Представителите на зодия Скорпион са злопаметни и не забравят нищо, което са им сторили.

Лъвовете по презумпция са лидери и са водачи. Те не се задоволяват с нищо по-малко от първото място. Лъвът знае много добре какво иска и как да го постигне.

Лъвовете са готови дори да се конфронтират, но да си постигнат своето. Разчитат на своя ум и на изпитаните си умения. Някой „настъпи“ ли ги, тогава да не се им насреща.

Телецът може да понесе много удари в гърба и често дава втори шанс. Но ако някой продължи да си игра е с търпението и доверието му, става безпощаден и  никакви извинения не помагат. Предадеш ли Телец, губиш го за цял живот.

Колкото може да бъде верен приятел, в един момент може да се превърне в напълно непознат човек.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.