Много скоро: Три зодии ще се спасят от токсичните си връзки

https://lifezone.bg/zodiyak/mnogo-skoro-tri-zodii-shte-se-spasyat-ot-toksichnite-si-vrazki/132363 LifeZone.bg
Много скоро: Три зодии ще се спасят от токсичните си връзки

Не всеки иска да живее в токсична връзка

Но не винаги имаме силата да се освободим от подобна любов. Тези три зодии обаче ще го направят и то много скоро.

Вие сте много лоялни Лъвове. И често мислите за себе си като истински лъвове, да бъдете с един партньор до края на живота си.

Може все още да страдате по бивша любов, по която все още въздишате и се надявате животът да ви го върне отново.

Това е невъзможна любов, независимо колко вие сте прекрасни, брилянтни и романтични. Вече го знаете и сте го знаели преди. Но любовта, която искате, няма да се появи по този начин, който сте искали.

Сигурно таите любовни чувства към някого от много дълго време, Скорпиони. И вярвате, че във времето на този човек ще му „светне“, че не само сте до него, ами сте единствения човек за него.

По време на Слънце в квадрат Плутон ще разберете истината, която ще ви разстрои, но все пак ще й се зарадвате. Защото тя ще ви освободи. По време на този транзит ще прогледнете, ще промените фокуса си на мислене.

Защото ще видите, че човека когото харесвате се е влюбил в друг. Това е началото на промяната и вече сте готови да продължите напред.Да, обичали сте този човек, но няма да губите време за невъзможна любов.

От токсична любов ще се освободи и Водолеят. Слънцето ще им помогне да разбере грешките си и да се подготвите за трансформация.

Не искате да губите излишно времето си. Въпреки че смятате, че времето, прекарано в любов не е загубено. Любовта, която искате, не можете да намерите в настоящата си връзка.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.