На тези три зодии: Сърцата им са ледени като айсберг!

https://lifezone.bg/zodiyak/na-tezi-tri-zodii-sarcata-im-sa-ledeni-kato-aysberg/139536 LifeZone.bg
На тези три зодии: Сърцата им са ледени като айсберг!

Хората с „топли сърца“ имат проблеми с излизане от токсични връзки и нездравословни ситуации. Те чето дават втори шанс и много страдат. Но това не винаги е правилният вход и  не всички заслужават подобно снизхождение.

Докато хората „със студени сърца“ не се борят дълго със сбогуванията, защото знаят стойността си и няма да останат  там, където не са желани.

Всички смятат, че представителите на зодия Овен са със студени сърца. Но това не е така, просто може да те могат да се отдалечат от ситуация, която не е подходяща за тях.

Така е, защото обичате себе си и не позволявате да ви наранят.И знаете, че не може да промените някой, който не иска да се промени.

Вие просто сте разумни.Винаги ще поставяте себе си на първо място, защото сте единствения, на когото може да разчитате.Това е начинът, за да не ви прегазят.

Скорпионите също ги смятат за студени, но те не понасят предателството и лъжата. Наранят ли ви, просто си тръгвате, без да давате втори шанс.

Няма да позволите на никой да ви тъпче, независимо колко са силни чувствата ви към него.Имате високи стандарти, почтеност и предпочитате да останете необвързани, отколкото да сте в токсична връзка.

Смятат за студени хора и Козирозите, но вие не искате да си губите времето с грешните хора.Само някои редки хора имат късмета да ви опознаят, да видят другата ви страна.Ако смятате, че те заслужават, ще им дадете цялата любов и внимание.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.