Не искате живот с драми!Тогава далеч от тези 3 зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/ne-iskate-zhivot-s-dramitogava-dalech-ot-tezi-3-zodii/113244 LifeZone.bg
Не искате живот с драми!Тогава далеч от тези 3 зодии

Три зодии са сред най-драматичните , те са способни да ви побъркат

Представителите на зодия Рак не вдигат скандали. Но те са в състояние седмици наред да мрънкат за най-дребните неща и да се оплакват. Също така са големи хипохондрици и се страхуват да не ги ловне някоя измислена от тях болест.Засягат се от най-малките неща и живеят във вечна параноя.

Хич не им е чужда драмата в техния живот.

Твърдят, че съществуват две зодии Скорпион. Такива, които са ужилени от него и Скорпион. Хората от тази зодия са кротки и добри, но докато решат, че някой не ги е предал. Те имат това усещане почти винаги. И след това става страшно. Започват да мислят само как да си отмъстят. Скорпионът може да ви поздравява усмихнато, но имайте едно наум от този звезден знак. Защото както ви се смее, може да си мисли само как „да ви изяде“.

Зодия Дева ще е винаги недоволна от вас. Тя може да ви побърка с натрапчивите си правила за живот. Не са единствено критични само към себе си.В началото на връзката те се представят като над нещата, но де факто са много тесногръди.Обичат да поставят всичко под график, който да се спазва.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.