Нечуван късмет до края на април за 3 зодии! Парите политат към вас като ураган

https://lifezone.bg/zodiyak/nechuvan-kasmet-do-kraya-na-april-za-3-zodii-parite-politat-kam-vas-kato-uragan/132133 LifeZone.bg
Нечуван късмет до края на април за 3 зодии! Парите политат към вас като ураган

Нечуван късмет очаква три зодии до края на месец април

Три зодии ще си отдъхнат и ще се отдадат на финансов релакс. Късметът и парите ви избират сред останалите зодии.

Обичате парите и спокойствието Близнаци, което финикийските знаци ви дават. Но знаете как да защитите и спечеленото и натрупаното в сметката си.

Сега обаче може само и единствено да си помислите къде и как да похарчите една солидна сума пари. Ще ги получите от инвестиции, от продажба на имот, купени акции или инвестиционни фондове.

Скромна, но изненадваща сума ще получат от зодия Рак. Тях ще получат заради усилията, които са сторили в последните седмици.

Това ще се пари от бонуси, великденски надбавки, друга придобивка. Те ще се насладят на парите и ще се поглезят, сега им се е паднало.

Пари като дъжд ще получат и от зодия Водолей. И за тях краят на месец април ще се окаже късметлийски и печеливш.

Те ще получат пари буквално „от небето“. Може да спечелите от тотото, да получите наследство или неочаквани пари от далечен роднина. Какъвто и да е начина, ще бъдете заринати във финикийски знаци.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.