Ненадминати са! Тези три зодии лъжат като за последно

https://lifezone.bg/zodiyak/nenadminati-sa-tezi-tri-zodii-lazhat-kato-za-posledno/127658 LifeZone.bg
Ненадминати са! Тези три зодии лъжат като за последно

Няма по-големи лъжци от тези три зодии

Те са ненадминати в изкуството да клинчат и никога да не казват истината. Трудно им е да признават цялата истина, а лъжата им е като „люлчина песен“.

Страстни и магнетични личности са тези, родени под знака на Скорпиона. Те имат репутацията на най-мистичния и загадъчен знак на зодиака. Те са лоялни, но потайната им природа ги кара да плетат интриги и прикриват истинските си намерения.

Гъвкави и адаптивни, зодия Близнаци също се славят като едни от най-големите лъжци в зодиака. Те умеят отлично да се приспособяват към всяка ситуация.

Освен това се отличават с голяма комуникативност. Точно това може да ги отведе на пътя на големите лъжи и манипулации. За да запазят прословутия си чар, Близнаците умеят да плетат умели лъжи.

Емпатични и състрадателни са представителите на зодия Риби. Вечни мечтатели, те често попадат в своя свят и затова умело лъжат и не казват истината.

Емоциите на този воден знак така може да ги заслепи, че да не различат тънката граница между истината и фантазиите. Рибите много често си създават измислени разкази, които са породени от живото им въображение. И дори самите Риби понякога трудно дешифрират измамните си тенденции.

Източник: Актуално.ком

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.