Неочакван обрат! Тези зодии получават предложение за брак

https://lifezone.bg/zodiyak/neochakvan-obrat-tezi-zodii-poluchavat-predlozhenie-za-brak/122502 LifeZone.bg
Неочакван обрат! Тези зодии получават предложение за брак

Декември ще се окаже преломен за три зодии

Последният месец от годината те ще получат предложение за брак.Топлината на приближаващия празник предизвиква желание за дом и семейство.Ето кои зодии ще се радват на романтично предложение.

Представителите на зодия Везни ще получат предложение за брак.Може да се питате дали сте готови за подобна стъпка, но няма да съжалявате за решението си.

Вашият партньор ще покаже любовта към вас и  е готов да ви обича до края на  живота си.Не се колебайте, впуснете се в лоното на голямата любов и щастие.

Близнаците може и да чувстват колебание във връзката си, но това е временно. Ще разберете колко верен  и колко ви обича човека до вас.

Той ви обича безрезервно, с цялото си сърце. Предложението ще бъде направено у дома, в домашна обстановка, сред уют и топлина.

Тази зодия ще разбере колко ценен е човека до него, колко силно ви обича и как иска да прекара живота си с вас.

Ще се сгодите, зодия Риби!Пред вас се отварят нови възможности и перспективи.Декември се очертава да е най-щастливия за вас и  за човека до вас.

След като получите пръстена, ще планувате различни почивки и дестинации, за да отпразнувате любовта си заедно.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.