Неочаквано! Дъжд от пари се изсипва над тези 3 зодии през февруари

https://lifezone.bg/zodiyak/neochakvano-dazhd-ot-pari-se-izsipva-nad-tezi-3-zodii-prez-fevruari/126759 LifeZone.bg
Неочаквано! Дъжд от пари се изсипва над тези 3 зодии през февруари

На неочаквани финансови постъпления ще се радват три зодии през февруари

Месецът на любовта приятно ще изненада тези три звездни знака с неочаквани средства. Дъжд от пари ще се изсипе над главата на три зодии от зодиака. Парите никога не са излишни, заради което те ще се радват на неочаквани постъпления.

Неочаквано заболяване очаква представителите на зодия Везни. Този въздушен знак винаги знае откъде идват парите му, с колко парични средства разполагат, както и от къде да ги спечели.

Но през февруари ги очаква голяма изненада. Купища пари се изсипва над главите им, сякаш от нищото. Може да става дума за бонус от работата, неочаквана печалба,продажба или нещо в този аспект.

Стига да си поставят цел, представителите на зодия Рак може да са истински спестовница.

Именно от спестовен фонд, от депозит или от  акции ще паднат парите на Раците директно в портфейлите им. Те ще получават приходи, за които дори не са подозирали.

Другата зодия, която ще получи неочаквано пари през февруари, е зодия Водолей. Този въздушен знак доста се е потрудил през миналата година, осъществил е доста проекти, затова печалбата му ще е заслужена.

Дали финансовите постъпления ще дойдат от наследство, повишаване на заплатата, печалба от тотото или друг вид хазарт, но пари като река ще потекат и към Водолеите.

Източник: Crimesbg.com

 

1 Коментара

extra

преди 2 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.