Новолуние в Лъв носи изпитание за три зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/novolunie-v-lav-nosi-izpitanie-za-tri-zodii/114730 LifeZone.bg
Новолуние в Лъв носи изпитание за три зодии

Следващата седмица носи изпитание

Особено силно ще почувстват това три зодии. На 16 август настъпва новолуние в Лъв. Ето какви трудности очакват три знака от зодиака.

Новолунието в Лъв носи надежда на зодия Рак. Но те я губят в момента, в който тя настъпва, защото се съмняват в себе си.Не бихте се осмелили да направите каквато и да е смела постъпка, просто защото се съмнявате в себе си, но едновременно с това се и ядосвате на себе си.Проблемът е, че гледате на всичко сериозно и не можете да се отпуснете.

Представителите на зодия Лъв няма да се чувстват толкова важни, както миналата седмица. Но не си позволявайте да се съмнявате, че още сте значими. За да не би да попаднете в ямата на отчаянието.Не изпадайте в самосъжалението и не се съмнявайте, че ще се справите с предизвикателствата на живота успешно.Не виждайте бъдещето в мрачни краски.Нищо не предполагайте, нещата сами ще се подредят.

Новолунието в Лъв носи изненади и за зодия Дева.Не се поддавайте на страха, каквато и изненада да ви очаква. През следващата седмица е възможно да преминете през някои трудности, но това няма да е бедствие. Затова не предвиждайте апокалипсис, а използвайте тази градивна енергия на новолунието.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.