Новолуние в Риби: Пазете се от измамници! И какво да очакват още зодиите

https://lifezone.bg/zodiyak/novolunie-v-ribi-pazete-se-ot-izmamnici-i-kakvo-da-ochakvat-oshte-zodiite/129158 LifeZone.bg
Новолуние в Риби: Пазете се от измамници! И какво да очакват още зодиите

Силна нептунова енергия ни залива на новолунието в Риби

То настъпи вчера,  а утре Венера влиза в зодия Риби. Периодът обостря чувствителността, ставаме по-мечтателни и сънливи.

Най-важното в периода е съвпада на Слънцето с Нептун. И това се случва точно на 17-ти.

Периодът е  магически, носи  много просветление, засилва интуицията ни и ни кара да се осъзнаем за много неща.

Хората с творческите професии периодът ще имат визуализация за бъдещето. Ще се изострят емпатията, както и състраданието. Но спецовете в окултното предупреждават да се пазим и от измамници.

В здравословен аспект е добре да се погрижим за тялото си, да се хидратираме и поддържаме в добро физическо здраве.

Периодът на Венера в Риби ни прави отворени към красивото, към изкуството, добре е да се акцентираме върху естетичното. Съвпадат на Юпитер с Уран през април се усеща още сега. Той идва с поставяне на цели, нови идеи и стартиране на проекти. Зодия Риби ще се заринат от срещи с нови хора, както и уреждане на важни за тях събития.

Планетите в Риби ще са особено благоприятни и за Скорпион,Рак,  в по-малка степен за Козирог и Телец.Зодиите Близнаци, Дева и Стрелец трябва да внимават, най-вече с разходите, флиртовете, както и със запознанствата.

Овен, Близнаци, Везни и Стрелец ще усещат силно Марс във Водолей, като ще имат енергия ,за да постигат целите си.  От нервност, сприхавост и конфликти с околните трябва да се пазят Водолеите, особено родени в края на периода.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.