Откриха нова зодия! Римляните я анатемосали

https://lifezone.bg/zodiyak/otkriha-nova-zodiya-rimlyanite-ya-anatemosali/111476 LifeZone.bg
Откриха нова зодия! Римляните я анатемосали

Откриха нова зодия

Тя обаче е твърде опасна, заради което още по времето на Римската империя била анатемосана. Причината е, че тази зодия била доста страховита. Тя обаче не е Змиеносеца. Спомената е още в апокрифната литература. Мистериозната зодия се нарича Паяк, която била премахната, защото било сочена като фатална.

Мистериозният звезден знак обхваща периода между 16 май и продължава до 12 юни включително.Това означава, че въпросната апокрифна зодия се намира между другите два знака от звездната карта- зодия Близнаци и зодия Рак.

Според проучванията хората, които се раждат в този отрязък от време, са много талантливи и имат необикновена съдба. Това показва живота на личностите, които са се родили в зодия Паяк. Те са Джон Кенеди, Мерилин Монро, Анджелина Джоли, както и папа Йоан Павел Втори.

Освен това в този знак са се раждали много магове, жреци и вещици. Те също имали съдба, твърде противоречива и богата на обрати.

Гай Юлий Цезар бил този император, който разпоредил тази зодия да отпадне от звездната карта. Римският лидер смятал, че тя е твърде опасна и носи много нещастия на римляните. Той бил твърде суеверен и  убеден, че зодия Паяк е много опасна и рискова за хората.

Зодия Паяк се управлява от Луната. Затова характерът на тези, родени в този знак, бил доста противоречив.Те притежавали и необикновени дарби, като да предсказват бъдещето  и откриват хора, и вещи.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.